September 3, 2019

Silent Disco на Skopje Beer Fest

Не е важно дали сакаш реге, техно или транс… Или сакаш да се забавуваш на музиката која ќе ја лансираат различни диџеи.

Самите одлучите со кој ритам ќе влезете на подиумот на Silent Disco на Skopje Beer Fest!