August 17, 2019

S.A.R.S.

Потврда дека Skopje Beer Fest без сомнение ќе биде најдоброто место за забава овој септември е и гостувањето на мега популарниот српски бенд – S.A.R.S.!
Хитовите кои не не оставаат рамнодушни, ги слушаме на главната бина, на 14ти септември!

#cheersforbeers