August 29, 2019

MVR SVR

Музичката констелација MVR SVR е интересна комбинација од артисти, кои заедно го делат микрофонот. Познатото трап дуо Бон Праскиза и Донплеја заедно со дамата, која гордо чекори по скопските тротоари  – Принцес Донтасу се пионерите на модерниот хип хип и трап звукот.