August 26, 2019

Diskobajagi

За after party и совршен крај на првиот ден на Skopje Beer fest – дј дуото Diskobajagi!
Аудио и видео спектакл кој ќе ве насмее до солзи, натера да играте, частите пиво и барате бис!

Видено, слушнато, пробано, докажано – Не пропуштајте!