August 30, 2019

BAiLDSA

BAiLDSA e бенд од Солун, основан во 2007 година. Групата свири џипси панк, реге и ска заедно со балкански елементи. Звукот на BAiLDSA вклучува вокал, гитара, бас гитара, тапани како и труби и хармоника. Тие досега имаат свирено низ регионот и Европа.