August 14, 2019

Џамбо Агушев со оркестарот на Skopje Beer Fest

На 14ти септември уживаме во сензационалниот настап на оркестарот кој го заобиколи целиот свет, предводен од виртуозот на трубата – маестро Џамбо Агушев!

Не пропуштајте!