August 29, 2019

Чиста Околина настапуваат на фестивалот

Една од најзначајните хип-хип појави во Македонија и воедно пионерите на македонската рап-култура ќе настапат на главната бина на овогодинешниотSkopje Beer Fest.

 Нека одекне урбаниот звук низ Скопје со мноооогу пиво!