September 10, 2019

Пријави се и волонтирај на Skopje Beer Fest

Здраво! Дали сакаш да си дел од организацијата на овогодинешниот
Скопје „Beer Fest“? Доколку да – те молиме да ја пополниш кратката пријава!
Четири дена исполнети со многу музика, многу пиво, забава и интересни изненадувања – помогни да го оствариме најмасовниот пивски фестивал досега виден во Скопје!
ЛИНК до пријава –> https://forms.gle/YZGR9So127kCZbgv6
Повеќе информации побарајте на info@password.mk
Се гледаме!