August 29, 2019

Горан Трајкоски на Skopje Beer Fest

Еден од најголемите македонски автори Горан Трајкоски и неговиот бенд ќе настапат на првиот ден на Skopje Beer Fest. Фронтменот и член на „Падот на Византија“, „Мизар“, „Анастасија“ ќе не прошета низ неговата кариера. После Exit и Belgrade Beer Fest, наскоро и на домашен терен!