September 4, 2019

Гледање на Европско првенство во одбојка на Skopje Beer Fest

Го живееме сонот заедно со Одбојкарска федерација на Македонија, која за прв пат е на европското првенство!

Вратите на Skopje Beer Fest 2019 ги отвораме пред почеток на натпреварите, кои почнуваат во 17:30 часот, кај silent disco!

Ве очекуваме да пиеме ладно пиво и да навиваме заедно!