August 29, 2019

Алтернативниот рок-бенд Let 3 настапуваат на главната сцена на Skopje Beer Fest

Модерниот rock ‘n’ roll бенд од Риека – Let 3, познат низ цела поранешна Југославија, заедно со нивните фронтмени Дамир Мартиновиќ – Мрле и Зорaн Продановиќ – Прља ќе настапат на Skopje Beer Fest.

Нивниот настап е своевиден провокативен музички перформанс што никако не смее да се пропушти!